Thursday 5 February 2009

Trga me



Že dneve mam flashe, prebliske, vizije.... Kot da bi tripala na gobah, vidim nove outfite, linije, sence.... Nemir ki ga obožujem in sovražim istočasno.
Obožujem, ker vem da sem na dobri poti, ker prihaja od ..... (boga, kozmosa, energije, škratov???) Sovražim, ker nimam denarja (cca 10.000 eur) da bi sploh začela delati, časa- ker bi hotla narediti že zdaj takoj, ali pa biti globoko noter v procesu ( preden sem tam- "noter" traja par tednov, preden se začne poezija in lahkotnost ustvarjanja)
Odločila sem se da bom letos manj obremenjena z komercialnostjo svojih kreacij in se ukvarjala samo z kreativnostjo in domišljijo. d'Hyeres in ostali natečaji na katere se mislim prijaviti kličejo po razkošju, unikatnosti, drugačnosti, domišljijski zmogljivosti oblikovalcev, ne pa prodajnosti in nosljivosti. In vem da je noter v meni ta zaklad, da kača spi. But not for long.

photography: Yelena Yemchuk

4 comments:

  1. just go ahead....sm vmes pa vseeno sešij kako pravljično srajčico....nosljivo, hehe

    ReplyDelete
  2. bom brez skrbi, narocila bom se vedno sprejemala, i need to eat, don't I?:))

    kissez

    ReplyDelete
  3. you know what the little devil on you shoulder sais, right? :]

    ReplyDelete
  4. my little devil in a shape of a gizdalin (right?);)) says: you need to be more comercial than you are now and work for labod, right? ;))

    darling, a collection for d'hyeres needs to be far away from labod's...:)

    si bom vzela personal freeedom zaenkrat, delala samo za svoje srce (in za hyeres), vmes pa bom stancala komercialne cunje za prezivetje...tko da bo tudi mali vrag zadovoljen.:)

    ReplyDelete